Mai Multe Vizualizări

Fond de ten L'Oréal Paris True Match Lumi Cushion N4 BUFF BEIGE

58 RON

În Stoc

Preț Normal: 58,00 RON

Special Price 29,00 RON

sau

Prezentare Rapidă

Fondul de ten L'Oréal Paris Cushion îmbină aspectul practic al unui fond de ten compact cu lejeritatea și luminozitatea unui fond de ten fluid.Imediat, tenul este mai luminos iar trăsăturile chipului sunt netezite. Textura sa lejeră oferă tenului strălucire în doar câteva secunde și asigură o acoperire modulabila, ceea ce contribuie la obținerea efectului dorit.
Pentru o aplicare perfectă urmează cei trei pași:
Pasul 1 : Cu ajutorul burețelului aplicați o presiune ușoară pentru a îmbiba textura fondului de ten.
Pasul 2: Aplicați fondul de ten Cushion prin mișcări lejere de tapotare. Începeți aplicarea dinspre zona centrală si continuați spre frunte și partea inferioară a feței. Dacă vă doriți o acoperire mai mare trebuie doar sa repetați pasul 1 urmat de pasul 2 pănă când obțineți aspectul dorit.
Pasul 3: Pentru un rezultat perfect uniform neteziți delicat tenul cu burețelul pornind de jos în sus și insistând pe ovalului chipului.
L'Oréal Paris cushion compact foundation este un fel de BB/CC cream dar cu mai multe avantaje. Este un fond de ten lichid aflat intr-un recipient cu burete, care ofera acoperire usoara spre medie si in acelasi timp hidrateaza tenul. Creeaza un finish proaspat si un ten luminos. Este foarte usor de folosit. Da luminozitate si uniformizeaza tenul. Practic asta e cuvantul cheie pentru acest fond de ten: luminozitate.

Detalii

Fond de ten L'Oréal Paris True Match Lumi Cushion N4 BUFF BEIGE .Producator L'Oreal Paris.Made-U.S.A. Gramaj 14.6

Additional

COD 071249314401
PRODUCATOR L'OREAL

Recenzii

Scrieți Propria Recenzie

Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă

Etichete Produs

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.