www.blacknight.ro este un spatiu dedicat frumusetii! Aici vei gasi o gama larga de produse profesionale, care te vor ajuta in obtinerea si mentinerea aspectului dorit. 

Acestea sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene, inclusiv pe teritoriul Romaniei. Garantam in procent de 100% originalitatea si apartenenta lor, exclusiv pe cai legale. Blacknight.ro nu comercializeaza produse replica, acestea provin din SUA. 

In dorinta de a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra, si de a pune in practica tot ce am invatat in 10 ani de experienta in domeniul cosmeticelor si al produselor de machiaj, va stam la dispozitie cu sfaturi de calitate in ceea ce priveste alegerea potrivita.

Promptitudinea si seriozitatea cu care raspundem clientilor nostri ne ajuta sa oferim cea mai variata gama de cosmetice si ultimele noutati in materie de beauty. 

Intre timp, puteti face review-uri la cosmeticele care v-au incantat! Asteptam sugestii,cerinte, pe adresa de e-mail office@blacknight.ro, la produse care nu sunt pe piata din Romania. 

Ne straduim foarte mult sa va oferim numai calitate, la preturi foarte bune! In acest fel va stam la dispozitie cu orice fel de informatie aveti nevoie. Livram produsele prin curier rapid, si tratam cu rigurozitate fiecare detaliu, astfel incat clientul sa fie multumit de serviciile noastre. Suntem mereu competitivi cand vine vorba de preturi, oferim constant promotii la produsele disponibile in stoc si diversificam mereu oferta disponibila.

Ne puteti contacta oricand pentru asistenta telefonica la numarul 0749 755 276 sau online la office@blacknight.ro .

Multumim tuturor clientilor nostri, care ne ajuta sa devenim din ce in ce mai buni!