Iluminatoarele și-au găsit locul atât în trusa, cât și în sufletul oricărei pasionate de beauty. De la cele mai variate formule, texturi sau culori, iluminatorul a devenit o piesă de bază în machiajul nostru ori de câte ori de dorim un aspect fresh al tenului.

Iluminatoarele sunt produse cosmetice care reflectă lumina, disponibile sub formă lichidă, de cremă sau de pudră. Oricare ar fi formula pe care o foloseşti, important este să ştii cum anume să aplici iluminatorul pentru a avea la rândul tău acel ten care pare să strălucească din interior.

Particulele strălucitoare reflectă lumina şi scot şi mai mult în relief zonele proeminente ale feţei. 

 Acestea pun în evidență tenul, conferindu-i mai multă strălucire și prospețime după aplicare. Dacă sunt folosite în zonele corecte și cu subtilitate, îi vor conferi vigoare tenului tern sau matur, reușind să ofere strălucire în timp ce definesc trăsăturile.

Particulele strălucitoare reflectă lumina şi scot şi mai mult în relief zonele proeminente ale feţei. 

De asemenea, poti amesteca un strop de iluminator lichid cu fondul de ten pentru ca pielea ta sa para mult mai sanatoasa si radianta.

Pentru tenurile deschise la culoare, nuanțele de ivoire sau champagne sunt ideale. Tenurile măslinii sunt cel mai bine puse în valoare de iluminatoare în nuanțe de piersică, auriu sau bronz.

luminatorul sub formă lichidă/ cremă trebuie să fie amestecat cu crema hidratantă sau fondul de ten.Pudra iluminatoare se aplică în zonele specifice cu o pensulă pentru uniformizare.

Astfel m-am gândit să vă prezint 3 iluminatoare pe care le site-ul nostru.

Pentru a-ți accentua și pune în valoare trăsăturile, ține cont de aceste trucuri utile:

-imediat deasupra pomeţilor, pentru a-i pune în evidenţă, sculptând astfel trăsăturile

-de-a lungul liniei nasului, pentru a-l face să pară mai subţire şi delicat
-sub sprâncene, chiar pe osul arcadei, în colţurile exterioare
- sub ochi, pentru a şterge urmele oboselii
- în centrul frunţii
- pe bărbie
- pe buza superioară, în arcul lui Cupidon

Astfel m-am gândit să vă recomand 3 iluminatoare din gama Maybelline iluminatoriluminatoriluminator