Fondul de ten este pentru multe femei o necesitate zilnica, care ofera instant un look proaspat si ten impecabil, indiferent de problemele pe care le are tenul: cosuri inestetice, roseata, depigmentare si alte defecte.

Alegerea unui fond de ten pentru tenul gras este de multe ori dificilă, la fel cum este și această tipologie de ten.

Cand te gandesti la fonduri de ten pentru ten gras, ar fi bine sa iei in calcul cateva aspecte esentiale: rezistent, mat si cu o acoperire medie catre mare. Tenul gras sau uleios este predispus la aparitia cosurilor. Sebumul blocheaza porii, conducand la infectii cutanate sau cosuri.

Cele mai bune recomandări de fond de ten pentru ten gras sunt acelea care camuflează porii dilatati şi imperfecţiunile chipului, previn excesul de sebum şi rezistă impecabil pe parcusul întregii zile, conferind un aspect mat tenului.

Fondurile de ten recomandate pentru tenul gras, au in lista ca prim ingredient apa si contin ingrediente speciale care regleaza secretia de sebum si previn incarcarea porilor si formarea punctelor negre. Cuvintele cheie pe care trebuie sa le contina un fond de ten pentru tenul gras sunt “oil free”, “oil control”, “matte”, “smooth control”, “shine control”, “no shine”, “long lasting”.

Dacă te confrunți cu acest tip de ten, încearcă recomandările noastre și bucură-te de un ten impecabil  si un aspect radiant ore in sir.