Pudra este un produs indispensabil în realizarea unui machiaj impecabil, rezistent şi matifiant.  Chiar dacă nu o foloseşti regulat, pudra este necesară în acele momente importante din viaţă în care vrei să ai control total asupra modului în care arăţi.

Drept urmare, pudra a devenit unul dintre cele mai importante elemente în realizarea unui machiaj 

Pe lângă faptul că pudra fixează şi matifiaza machiajul, ea poate îndeplini câteva alte roluri, în funcţie de tipul său.  Asta deoarece există numeroase tipuri de pudre, de la cea compactă, la cea liberă, bronzanta, translucidă, de contur sau iluminatoare.

Astăzi vom vorbi însă despre pudra minerala colorata  MAYBELLINE FIT ME LOOSE FINISHING POWDER  ce conferă tenului un aspect natural, fără a-l încărca.

Aceasta pudra pulbere este uşoară şi cu o textură foarte fină, fapt ce permite o difuzie mai bună şi uniformizarea a culorii. O cantitate foarte mică de produs matifiaza tenul şi conferă rezistenţă machiajului pe parcursul întregii zile

 Absoarbe sebumul în exces, iluminând tenul şi conferind o mină sănătoasă chipului. Nu usucă pielea şi se menţine pe ten pe parcursul întregii zile.Accentueaza luminozitatea,  nu incarca tenul si nu blocheaza porii, elemente extrem de importante in cazul unui produs cosmetic. Pudra minerală colorată aderă la piele şi precum un fond de ten, acoperă imperfecţiunile şi uniformizează nuanţa tenului.

Mod de folosire: agita recipientul, usor, pentru a strecura o cantitate potrivita de pudra prin orificiile despartitorului, apoi trece pensula peste pudra rezultata si atinge lejer fata.

Obtineti un ten uniform si fara probleme, mai neted, redefinit si fara luciu.MAYBELLINE FIT ME LOOSE FINISHING POWDER