Anticearcanul Maybelline Anti-age Age Rewind acopera in mod eficient cearcanele si imperfectiunile, reducand in acelasi timp pungile. Camufleaza micile riduri si linii de expresie si ofera un aspect uniform. Ilumineaza si lasa zona ochilor moale si catifelata.

Produsul camufleaza in mod eficient cearcanele, fiind potrivit in egala masura si pentru imperfectiuni si urme de cosuri. Rezista pe parcursul intregii zile, nefiind necesare reaplicari. Textura cremoasa se aplica usor, oferind o senzatie de confort si de lejeritate. Ilumineaza frumos si lasa un aspect radios privirii. Fara cearcane si fara linii fine de expresie-doar ochi revitalizati si plini de energie , intr-un look natural perfect.

Neutralizer este o nuanta dedicata pentru anticearcanele extrem de pronuntate, iar Brightener pentru luminozitate, restul fiind nuante adaptate diferitelor nuante de piele

Cea mai bună modalitate de a ascunde cearcănele este să aplici cu atenţie produsul-minune cât mai aproape de genele pleoapei inferioare, iar apoi să îl estompezi spre pomeţi  pentru a-i conferi un aspect natural. Anticearcănul nu trebuie să se limiteze la zona cearcănelor, altfel rişti să le evidenţiezi. Desigur, misiunea anticearcănului nu se limitează la camuflarea semnelor de oboseală, este foarte bun şi pentru iluminarea privirii.

Mod de folosire: aplica in zona de sub ochi, estompand usor prin presiunea depusa de degetul inelar.

Produsul este disponibil in 6 nuante. Ambalajul de 6 ml, transparent, este dotat cu un aplicator buretat. Dozajul produsului se face rotind partea superioara a recipientului, permitand astfel sa verifici cantitatea de produs ramasa.

Daca iti doresti un corector cu putere mare de acoperire, textura consistenta, bogata si efect de revitalizare, Maybelline Anti-age Age Rewind merita fara indoiala incercat.